Школа сучасної леді

370

Протистояти стереотипам та навчитись вільно себе почувати в суспільстві. Молодіжний центр презентує дебютний проєкт «Школа сучасної леді». Ініціатори заходу запевняють, це чудова можливість дівчатам реалізувати свої думки та мрії. Для достатньої кількості інформації запросили шість спікерів, які проводять по дві зустрічі щотижня.

Вікову категорію обрали підліткову. Організатори аргументують, що саме від чотирнадцяти років починає формуватись особистість. Тому долати стереотипи та починати себе реалізовувати треба вже сьогодні. А ще це хороша перспектива знайти нові знайомства.

У ході розмови дівчата можуть ставити питання та разом їх розбирати. Як згадують самі волонтери, на перших зустрічах учасниці були сором’язливі та сковані. Але з кожним наступним тренінгом вони розкривають себе по-новому і відкриваються з інших сторін.

Попереду ще декілька тижнів плідних тренувань. На завершення заплановано святковий концерт. Організатори анонсують, що в майбутньому планується схожий проєкт і для хлопців де також будуть розвіювати найпоширеніші стереотипи і розкажуть як стати справжнім джентльменом.

" " " "