Сімашкевич пояснив, чому не буде боротися за крісло мера

Діючий мер Кам'янця вже давно прийняв рішення не йти на третій строк

1099

Мер Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич пояснив, чому він не йтиме на третій термін обіймання посади міського голови. Про це розповідає видання “Vdalo”.

За словами Сімашкевича, це зовсім не спонтанне рішення, яке він обдумав та прийняв вже досить давно. Воно пов’язане, в тому числі, і з тим, що він має намір взяти участь у виборчих перегонах до Обласної ради Хмельниччини. У разі перемоги, каже Сімашкевич, він буде виконувати свої обовязки так само. Як і в кріслі мера Кам’янця, а отже буде робити все, що від нього залежить, задля розвитку рідного міста.

При цьому він наголошує, що на його думку людина не повинна займати таку посаду, як міський голова, більше ніж протягом двох каденцій. В якості прикладу Сімашкевич наводить досвід Сполучених Штатів Америки, який йому дуже імпонує:

“Тут мені імпонує досвід США: якщо за два терміни щось не зробив, то вже й не зробиш… За 10 років, які я відпрацював для свого міста, я за жоден день та свій вчинок не шкодую. Я став тією людиною, яка продовжила розвиток міста, – сказав чинний мер Кам’янця.

Читайте також: Сімашкевич більше не хоче бути мером Кам’янця

Також Сімашкевич додав, що світ, як і кожен аспект людського буту та людської діяльності, змінюється досить швидко, а отже потрібно і самому робити “новий крок у житті”. Зокрема мова йде про його намір балотуватися на місцевих виборах від партії “За майбутнє”. До того ж, за словами мера, таку можливість йому запропонував і один з лідерів політсили народний депутат України Сергій Лабазюк.

“У нас була буквально одна зустріч з Сергієм Лабазюком. Він пояснив, що партія перш за все хоче займатися економікою, що мені імпонує…Кадрові питання щодо формування списку я не вирішував. На сцені я знав, що буду я та лікар Андрій Кланц,  – додав Сімашкевич.

" " " "