У ДТП на Хмельниччині молодій дівчині відірвало ногу: водій утік

Поліцейським вдалося розшукати водія, що спричинив каліцтво молодої жінки

14621

Трагічний випадок стався вночі 20 квітня у селі Миклаші Білогірському районі. У ДТП постраждала 24-річна дівчина, яку на повній швидкості збив автомобіль. В результаті зіткнення дівчині відірвало праву ногу.

Усе сталося невдовзі після опівночі. Дівчина стояла на узбіччі дороги. А водій, мов навіжений, мчав на своєму “ВАЗ 2106”. Причому, автомобіль під його керуванням занесло аж на протилежну смугу руху – саме на тому боці, на свою біду, знаходилась дівчина. Автівка збила її, і водій, не зупинившись та навіть не спробувавши надати допомоги потерпілій, утік з місці події.

Поліцейські, викликані на місце події, практично відразу відшукали автомобіль, що збив молоду жінку. Водій покинув його десь за півкілометра від місця, де скоїв наїзд. Невдовзі правоохоронці знайшли і його самого. Він переховувався у свого знайомого в сусідньому селі та був сильно п’яний.

Читайте також: Був п’яний, як ніч: у Хмельницькому судитимуть водія-вбивцю

Як з’ясувалося, на момент скоєння наїзду водій був позбавлений прав на керування автомобілем. Рік тому його позбавили прав за п’яне водіння. Однак уже восени минулого року він був  знову впійманий за кермом – і знову п’яний. Тоді ж, стосовно нього відкрили  кримінальне провадження за невиконання судового рішення. Але й це не зупинило любителя п’яної їзди.

Тепер, звісно, його вже має надовго зупинити суд. Але хто поверне молодій дівчині втрачену ногу?

" " " "