Скільки коштуватиме проїзд у хмельницькій маршрутці?

1595

Десять чи п’ять гривень за маршрутку? У Хмельницькому знову заговорили про здорожчання вартості проїзду. Так перевізники вже з півроку озвучують ціну у вісім-десять гривень. Міська влада час відтягувала, та пішла на переговори. Щоправда на таку ціну не пристають. Спочатку, кажуть, треба якість підвищити, а тоді вже вартість. Вона-таки зросте – орієнтовно з вересня. А з січня з’являться електронні квитки.

П’ять разів від початку року міська рада повертала розрахунки вартості проїзду перевізникам. Вони, кажуть, хоч і обґрунтовані, та пристати на такі тарифи – нереально.

Запрацюють нові тарифи орієнтовно з вересня. Тоді ж оголосять і конкурс на визначення інвестора – компанії, котра впроваджуватиме у місті електронний квиток.

Розраховуватися без готівки хмельничани зможуть вже з початку нового року. Тоді, ймовірно тарифи знову переглянуть. Аби мотивувати хмельничан до безготівкового розрахунку електронний квиток зроблять дешевшим за паперовий.

Перші громадські обговорення електронного квитка заплановані на цю п’ятницю. Стартують о 17:00 в міському будинку культури.

" " " "