Скільки коштують розваги на Дністрі?

848

Від найдешевших катамаранів та до яхт за тисячі гривень. Наші журналісти розвідали – скільки коштують розваги на Дністрі. Прогулянки на воді можуть бути досить бюджетними, як ось за 60 гривень година, так і дорогими. За екстрим, до прикладу, доведеться заплатити від кількох сотень за 10 хвилин. Є розваги, які вартують кілька тисяч гривень.

Катамарани, водні лижі, елітні яхти та катери. Яких тільки забав немає на Дністрі? Можна підібрати розвагу залежно від типу темпераментну, фізичних задатків і головне – кишені туриста.

Ось таке задоволення, до слова, не з дешевих. За екстрим на воді, це – катання на лижах, вейкборді, банані, доведеться заплатити від чотирьох сотень за 10 хвилин. Аквабайк трішки дешевший – 360 гривень. Ми, щоправда, жоден з цих плавзасобів підкорити не наважилися, а ось від відпочинку на катері не відмовилися.

Посеред усієї краси починає перехоплювати дух. Враження словами не описати, вони дійсно неймовірні, втім не дешеві.

Прогулянка на швидкісному катері обійдеться вдвічі дорожче. Щоб подивитися на красоти Дністра з яхти, доведеться ще розкошелитися. Година такого відпочинку вартуватиме понад 4 тисячі гривень, втім є й досить бюджетні мандрівки. До прикладу, за годину катання на катамаранах доведеться заплатити всього 60 гривень. А зовсім скоро на Дністрі може з’явитися ще одна недорога, втім цікава розвага.

У Кам’янець-Подільському такий формат екстремального відпочинку вже діє. На Дністрі поки що послуги немає, втім все у перспективі.

Наземні БРДМ-тури коштуватимуть від двох сотень, водяні – від трьох з половиною. Тож, у цілому, Дністер розважальний доступний кожному. Забави на річці є, як бюджетні – від 60 гривень за годину, так і досить недешеві, що вартують тисячі, втім і одні, й інші приносять задоволення.

" " " "