«Славутчина в обличчях»: хто творить сьогодення регіону?

803

Завідувачка трудового архіву, адвокат з багаторічним стажем та місцевий підприємець. Ми продовжуємо цикл сюжетів «Хмельниччина в обличчях». Це – історії людей у професії, кожен з яких творить сьогодення свого краю. У списку – Славутчина.

Спершу – працівниця відділу кадрів, потім – бухгалтерка і ось вже 13 років -завідувачка об’єднаного трудового архіву територіальних громад Славутського району. Усе життя Олена Левунецьприсвятила роботі з населенням. Про обраний шлях, каже, не шкодує. Завжди, розповідає пані Олена, любила допомагати людям.

Допомагає людям і Олег Жилюк, щоправда у царині адвокатській. Пан Олег – знана та поважна людина у Славутському районі. Спершу працював в органах внутрішніх справ, потім – у судді і вже понад півтора десятка років займається адвокатською практикою.

У Славутському районі пан Олег – затребуваний адвокат. Він розглядає господарські, адміністративні та навіть сімейні справи.Вдень приймає від кількох до кількох десятків відвідувачів. Одним потрібна консультація, іншим – захист у суді.

А ось пан Олександр отримує задоволення від своєї роботи. Понад 25 років тому він став приватним підприємцем. Починав з торгівлі побутовою технікою, потім відкрив продуктовий магазин.

На відміну від інших, пан Олександр не просто зберіг своє підприємство, а й додав потужностей. Зараз має цех з переробки деревини. Його піддони постачають у всі регіони країни, а заготівельні матеріали – за кордон. У середньому Олександр Музалевський забезпечує роботою півсотні славутчан. Незабаром ця цифра збільшиться, бо ж у планах підприємця – відкриття супермаркету побутової техніки.

" " " "