Слід художників у парку Чекмана

752

У парку імені Чекмана незабаром з’явиться витвір мистецтва.

Студенти ВПУ №25 разом із своїми наставниками вправно розмальвують стіни поряд зі сценою. Усі студенти, які беруть участь у творчому процесі, навчаються за спеціальністю художник-живописець, і коли вкладачі запропонували розмалювати стіну в парку, то з радістю погодились допомогти.

Малюнок, зображений на стінах, буде приурочений до Міжнародного дня захисту сім’ї, який відбудеться 15 травня. Ідею для створення малюнку запропонували волонтери, які займаються рухом захисту сімей.

Підготувавши стіну для роботи студенти і викладачі розпочали творити: на оброблену стіну нанесли приблизні контури малюнку і символічний надпис: ” Тато і мама – це України квіти”

Така робота для студентів корисна і тим, що для них це своєрідна практика, яка допоможе зробити рухи пензлика впененішими та навчить створювати і підбирати правильні кольори.

На рахунку студентів та викладачів ВПУ №25 не одна розфорбована стіна. Їх малюнки можна побачити біля міської полінклініки, НВО №5, у школах, у відпочинковому таборі “Чайка”. Ідей у творців вдосталь, і втілювати їх планують уже найближчим часом.

 

 

" " " "