Словак розробив додаток для залучення інвестицій в Україну

1235

InvestUkraine. Словак Сергій Страйняк розробив безкоштовний додаток для залучення інвестицій в Україну. ІТ-спеціаліст тривалий час співпрацював з нашим Міністерством економіки. Він збирав необхідну інформацію про індустріальні парки, а нещодавно презентував програму, яка відображає інвестиційний потенціал України. Чому словак зацікавлений у процвітанні нашої держави та що його пов’язує з Україною?

Іноземець за походженням та людина, яка безмежно любить Україну. Словак Сергій Страйняк розробив безкоштовний додаток для залучення інвестицій в Україну. ІТ-спеціаліст тривалий час співпрацював з українським Міністерством економіки.

Інформацію, яку надало Міністерство економіки, Сергій вмістив в одну програму. Це – додаток InvestUkraine, який відображає інвестиційний потенціал України.

Додаток InvestUkraine вже повністю завершений, каже розробник, втім постійно оновлюється. Деякі парки, пояснює Сергій, зникають, інші навпаки з’являються чи розширюються.

І це не припущення, каже словак, а реальне майбутнє. Для його покращення Сергій зробив свій внесок – розробив додаток, яким безкоштовно можуть користуватися усі.

Доля України для Сергій не байдужа і не лише тому, що його наречена Юлія родом з Чернігова. Словак сам має українське коріння.

А тому для України Сергій зробив такий безоплатний подарунок. InvestUkraine, каже розробник, вже користується попитом серед інвесторів.

Тобто, додатоквже у повну використовує Західна Європа та Канада, чого не скажеш про Україну. Поки що InvestUkraine популярний за кордоном, тож тепер слово за нами, бо ж виходить, іноземці краще знають наші сильні сторони, аніж ми самі.

" " " "