Служба зайнятості виплачуватиме гроші за карантин

488

Гроші за карантин. Служба зайнятості виплачуватиме компенсацію роботодавцям, які не працюватимуть з 8-го до 24-го січня. Єдине, державні кошти отримають далеко не всі. А тим, кому все ж світить хоч якась допомога, подавати документи потрібно до 21-го грудня.

Гроші за карантин. З 8-го до 24-го січня держава виплачуватиме компенсацію тим, хто не працюватиме. Законодавець визначив види економічної діяльності, як от спортзали чи ресторани, яким відшкодування надасть пенсійний фонд. Всі інші працедавці можуть звертатися до служби зайнятості.

Працедавці, які не потрапили у кведи, можуть сміливо стукати у двері центру зайнятості. Щоправда, відшкодування отримають не всі. Законодавець визначив перелік тих, кому будь-яка компенсація не світить.

Ті працедавці, які все ж претендують на одноразову виплату, повинні подати пакет документів. Заява та відомість є у вільному доступі на сайті центру зайнятості.

Також працедавець розраховує суму, які працівник міг би заробити з 8-го до 24-го січня. Разом з відомістю, наказом та заявою подає цю інформацію до центру зайнятості. Там розглядають документи та призначають одноразову допомогу.

У дводенний термін працедавець має перерахувати гроші на картку працівника. Фактично це буде виплата наперед. Аби отримати її, потрібно поспішати, адже подати документи можна лише до 21-го грудня.

" " " "