Смачна та корисна допомога для тих, хто лікується та бореться з пандемією коронавірусу

1126

Смачна та корисна допомога для тих, хто лікується та бореться з пандемією коронавірусу. Буковинські підприємці вкотре об’єдналися задля допомоги – організували регулярну доставку їжі до міської лікарні №1. Чим годують лікарів та пацієнтів?

Збалансоване харчування – запорука здоров’я. Сьогодні на обід у Чернівецькій міській лікарні №1 очікують 120 людей, серед яких і медпрацівники, і пацієнти, які лікуються від коронавірусу.

Для Андрія такий формат роботи – новий досвід. Адже готують щоденно і сніданки, й обіди та навіть вечері.

Лікарі ініціативу підтримують та схвалюють, та й до меню жодних зауважень немає. Усі страви дієтичні – їх готують з врахуванням харчових норм.

Та й умови праці наразі нелегкі, інколи часу поїсти просто не вистачає, адже кількість хворих зростає, а отже, збільшується й навантаження.

Підриємиця Юлія Єрімічук каже, не могла залишитися осторонь. І з перших днів карантину вирішила долучитися до доброї справи та допомогти у боротьбі з пандемією.

Тож спільно з колегами та друзями вирішили втілити ідею у реальність, відтак уже другий тиждень поспіль лікарі та пацієнти щоденно отримують смачну та поживну їжу.

Представники ресторану закликають інших підприємців Чернівців взяти таке ж шефство над іншими лікувальними установами Чернівців, щоб медики, не переймаючись побутовими проблемами, мали змогу повністю віддаватися порятунку буковинців від КОВІД.

 

 

 

" " " "