Смертельна аварія на виїзді з Хмельницького: на трасі не розминулися два мікроавтобуси

В ДТП загинув водій одного з мікроавтобусів, його онучка – у вкрай важкому стані

2229

Учора, на виїзді з Хмельницького, сталася смертельна ДТП за участю двох мікроавтобусів. Аварія трапилась близько 18-ї години неподалік від села Шаровечка, йдеться в оперативному повідомленні обласної ДСНС.

Попередньо встановлено, що 64-річний водій Opel Vivaro, який їхав із Хмельницького у напрямку Тернополя, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на зустрічну смугу руху, де якраз здійснював розворот Renault Trafic. За кермом “Рено” був 68-річний хмельничанин. Крім нього, в його мікроавтобусі також знаходилась його 64-річна дружина та дві їхні онучки 5 і 10 років.

В результаті зіткнення водій Renault Trafic загинув на місці. Його дружина одержала забої і садна обличчя. Їй надали медичну допомогу без госпіталізації. Значно гірші справи у двох їхніх онучок. Молодша дівчинка одержала перелом правого стегна. Її відправили в травматологію Хмельницької дитячої лікарні. Лікарі оцінюють стан дитини як середньої важкості. Старша дитина – у дуже важкому стані. У дівчинки політравма, її повезли в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні.

Читайте також: Трагічна ДТП у Шепетівському районі: на трасі зіткнулися легковик і фура (оновлено)

Водій “Опеля” також одержав травму: у нього перелом правої ноги. Йому надали медичну допомогу, проте від госпіталізації чоловік відмовився.

" " " "