Смертельні ревнощі: на Хмельниччині чоловік вбив свою співмешканку

Зловмисник сильно побив жінку та не надав їй необхідної допомоги

1492

На Хмельниччині поліція розслідує обставини конфлікту між чоловіком та його співмешканкою, який закінчився смертю жінки. Про це повідомили у секторі комунікації Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними причиною вбивства стали ревнощі. Конфлікт між подружжям трапився в ніч на 3 грудня, приблизно о четвертій ранку. При цьому відомо, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Посварившись зі своєю співмешканкою чоловік сильно її побив та не викликав швидкі і не надав їй жодної допомоги самотужки. Від отриманих травм через деякий час потерпіла загинула.

Про скоєне підозрюваний, в першу чергу, повідомив свого батька. Отримавши від свого сина таку інформацію чоловік звернувся до правоохоронних органів. Під час розмови з поліцейськими чоловік зізнався у скоєному.

Читайте також: На Хмельниччині судитимуть підозрюваного у подвійному вбивстві мешканця Запоріжчини

Наразі йому вже оголосили про підозру та відкрили кримінальне провадження у відповідності до частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Наразі слідство встановлює усі остаточні причини та обставини інциденту та вирішує питання про обрання запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

" " " "