Соціально-культурному проєкту «Молоді серця» виповнився рік

726

Вони потребують уваги та підтримки. Соціально-культурному проєкту «Молоді серця» виповнився рік. Працівники благодійного фонду Карітас спільно із підопічними співами та смачненьким відсвяткували поважну річницю. Протягом дванадцяти місяців 66 учасників проєкту отримують допомогу, яка фінансується німецьким урядом.

Пані Уляна має статусдитини війни. У місті поживає одна. Дуже часто жінка потребувала допомоги, чи то за покупками сходити, чи то в квартирі прибирати, чи то просто поспілкуватися зі своїми однолітками. Віддушину знайшла серед підопічних благодійного фонду Карітас. Її нещодавно запросили доєднатися до їхньої спільноти. Нині жінка знайшла собі друзів та вірних помічників.

А от пані Галина сюди приходить разом із чоловіком. Каже, за все життя не відчувала такої турботи від чужих людей, як тут. І навіть у важкі місяці карантину про них дбали соціальні працівники.

Нинішня зустріч відбулася в рамках проєкту «Соціально-культурна спільнота «Молоді серця»». Зараз у ньому налічується 66 учасників. Його фінансує німецький уряд.

У проєкті працює два соціальних працівники.

Окрім цього соціальні працівники організовують тренінги, виїзні зустрічі та екскурсії історичними місцями Хмельниччини.

" " " "