Солодкі забави. Особливих діток навчали робити шоколадні цукерки.

1117

У справжніх кондитерів перетворились маленькі підопічні хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас». Малюки вчились виготовляти цукерки та прикрашати шоколадні плитки. Цікаве та захоплююче заняття було не з легких для дітлахів. Адже підопічні Карітасу – діти з особливими потребами. Такі заходи проводять, аби малюки мали змогу поспілкуватись , а їхнім батькам вкотре нагадують – навіть, якщо ваша дитина має особливі потреби – вона залишається звичайною дитиною, і потребує тих самих розваг, що й здорові діти.

Вмостившись за столиками кав’ярні, дітлахи разом з мамами з нетерпінням чекають, коли розпочнеться майстер-клас. Благодійний фонд «Карітас» організував для своїх маленьких підопічних справжнє солодке свято. Нині діток з особливими потребами навчали виготовляти шоколадні цукерки.

Сяючі очі, посмішки на обличчях та руки в шоколаді – чи не дитяча мрія? Дітлахи виготовили цукерки різних форм і разом з батьками прикрашали солодкими різнокольоровими посипками. Хоч і важко було малюкам втриматись, щоб не скуштувати солодощі одразу – цукерки були вище усіляких похвал.

Благодійники переконують, такі заходи дають дітям найголовніше – спілкування із друзями та оточуючим світом. Сподіваються, що й поза стінами благодійного фонду, батьки будуть залучати своїх особливих діток до таких заходів.

Найприємніший етап майстер–класу  – це, безумовно, дегустація. Малюки смакували своїми цукерками та пригощали батьків. Та головне, що окрім солодощів діти отримали незабутні емоції, спілкування та увагу.

" " " "