День міста Кам’янець-Подільського перенесли, але святкують зараз віртуально

Карантин дозволив мешканцям міста оволодіти навичками віртуального життя

1060

У Кам’янець-Подільському цьогоріч святкування Дня народження міста перенесли на вересень. Однак, зараз для містян влаштували онлайн марафони та челедж.

Традиційної сцени з ведучими не буде, але все ж у програмі святкування передбачено достатньо конкурсів. Кожен містянин має можливість долучитися до челенджу «Найкраще місто на землі», написавши, за що любить Кам’янець-Подільський. Окрім того, мешканці міста вітають з днем народження, долучившись до акції «My city» в соціальних мережах.

Для творчих людей теж є місце у конкурсах: учасники боротимуться за титул на кращу казку, яка розповідає про історію, видатні події в місті або ж історичні пам’ятки. А ще зовсім маленькі кам’янчани  долучаться до конкурсу на краще фото, зроблене на фоні рідного міста.

Передбачили також і спортивні змагання – спортмарафон із тренером,який навчав різних вправ. Цей конкурс вже провели онлайн, у ньому взяли участь понад півтисячі глядачів. Також для усіх учасників дійства представили видатних спортсменів міста, аби показати усім, яких успіхів можна досягати в спорті.

" " " "