Купуй Хмельницьке: тепер місцеві товари будуть маркувати

Відтепер товари, що виготовляють на Хмельниччині будуть мати позначку «Купуй Хмельницьке»

1089

Товари місцевого виробництва будуть маркувати спеціальними знаками. Цей проєкт реалізують в партнерстві з Хмельницькою міською радою.

Відтепер продукти, що виготовляють підприємці області будуть маркувати відповідним знаком. Таке рішення прийняли після переговорів із представниками більшості торговельних мереж.

Голова облдержадміністрації Дмитро Габінет зауважує, що на Хмельниччині є такі унікальні товари, про які мають знати всі мешканці області, України та зарубіжжя.

«У нас є величезний обсяг продукції місцевої, і навіть унікальної. Наприклад, екологічно чиста продукція лісових господарств. Вона продається, але мало хто про це знає. Я сам стикнувся з цим, коли приїжджали представники з Польші. В пошуках презенту для них я побачив, що в нас є такі товаровиробники», – зауважує Дмитро Габінет.

Фахівці створять електронну онлайн-платформу для торгівлі продукцією виробників Хмельницької області. Усе це розроблено спеціально для популяризації місцевого ринку.

Голова ОДА зауважує, що вони працюють також над міжнародним продовольчим ринком. Зараз здійснюють підготовчі роботи  з регіонами Республіки Польща та Республіки Білорусь.

" " " "