У Хмельницькому проводять реконструкцію ділянки водопроводу

Ремонтні роботи проводять на ділянці, що має довжину 307,5 метрів і розташована на вулиці Прибузькій

708

Вказана ділянка є дуже важливою, адже забезпечує водою Східний та Центральний райони міста. Старий сталевий трубопровід, діаметром 300 мм, планують замінити  високоякісним поліетиленовим, діаметр якого становитиме 315 мм. Старий водопровід уже повністю відпрацював усі свої ресурси. Протягом минулого року на цій ділянці було 4 пошкодження трубопроводу. Все це створювало аварійні ситуації та призводило до обмеження або й повної відсутності води у мікрорайонах обласного центру.

Заміна ділянки водопроводу на Прибузькій покращить надійність постачання води до помешкань жителів міста, а також забезпечить зменшення витоків з існуючого  та скоротить кількість експлуатаційних витрат.

Загалом, старий трубопровід пропрацював 43 роки. Його було введено в експлуатацію у 1977 році. Тому його заміна є неминучою та логічною. На реалізацію заміни трубопроводу передбачено 1 млн 184 тис. грн.

Отож, після реконструкції вказаної ділянки у домівках містян не повинно бути прикрих сюрпризів, пов’язаних з відсутністю водопостачання.

" " " "