Врятувати Вероніку Драбанюк

1463

Сім тисяч євро можуть врятувати життя 13 річної Вероніки Драбанюк із села Заставля колишнього Дунаєвецького району. Дівчинці в найкоротші терміни потрібна операція на сечовому міхурі. Частину грошей родина вже зібрала, але повної суми не вистачає. Вероніка та її мама будуть вдячні за будь-яку посильну допомогу.

Дівчинкв бореться з важкими недугами. У п’ятирічному віці лікарі діагностували хронічну ниркову недостатність. Відтоді сімя розривається між хмельницькими та столичних клініками.

Зараз Вероніка вдома. Кожні чотири години мама повторює процедуру діалізу. Для звичного життя Вероніці необхідна трансплантація нирки. Операцію погодилися зробити білоруські медики. Родина з великими зусиллями вже зібрала і перерахувала у мінську клініку 60 тисяч євро. Але під час підготовки до трансплантації у Вероніки діагностували захворювання сечового міхура.

Зараз дівчинка стоїть у черзі на донорську нирку. Але без операції на сечовому міхурі дороговартісна трансплантація відкладається. Тому вкрай необхідно зібрати ще 7 тисяч євро на лікування.

Гроші на лікування потрібні якнайшвидше. Інакше зусилля , завдяки яким родина зібрала 60 тисяч євро на трансплантацію нирки, можуть виявитися марними.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5168 7573 7018 5441

 

 

 

" " " "