«ЗА МАЙБУТНЄ» – людиноцентриська партія

1317

Все більше прихильників збирає партія «За Майбутнє». В ідеології, цілях партії кожен знаходить співзвучне його особистим думкам і прагненням.  Відома на Хмельниччині Майя Онищук, заслужена артистка України, переваги партії вбачає в об’єднанні справжніх професіоналів.

  «Я підтримую партію «За Майбутнє», тому що тут об’єдналися потужні лідери Хмельниччини, які працювали і будуть працювати на благо громади, на благо наших людей, задля щасливого майбутнього наших дітей».

Немає дорожчого для кожної родини, аніж благополуччя дітей, можливість жити і працювати на рідній землі. Олена Лемещук, жителька Дережнянщини, реалізацію цих надій пов’язує з партією «За Майбутнє».  «Я мама двох тіток, а діти – це наше майбутнє. Хочу, щоб майбутнє наших дітей було щасливим. Як дружина фермера, я переконана, що українська земля повинна належати виключно українцям, вони повинні на ній працювати і гідно заробляти.

Підтримую ідеологію партії «За Майбутнє», що будувати країну треба з громад до центру, а не навпаки. Що завжди на  першому місці повинна бути людина та якість життя. Сьогодні ж якість життя українців недостатня. Докорінно змінити це зможе лише професійна команда партії «За Майбутнє».

" " " "