«Спалився» на «закладці»: на Кам’янеччині затримали торгівця наркотиками

558

6 листопада у м. Кам’янець-Подільський правоохоронці затримали 30-річного місцевого жителя, який фотографував місце «закладки» наркотиків.

«Близько 21.55 години, під час пішого патрулювання  містом, по вулиці Лесі Українки, увагу нацгвардійців привернув чоловік, який фотографував паркан. У спілкуванні з правоохоронцями він помітно нервував, був збентежений і не зміг пояснити свої дії та мету перебування у вказаному місці. На запитання про наявність при собі наркотичних речовин відповів ствердно. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Кам’янець-Подільського райуправління поліції» – інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Оперативники вилучили у молодика дев’ять  згортків. Також знайшли поліетиленовий пакет з невідомою речовиною. Як з’ясувалося згодом, це був канабіс. Вага вилучених матеріалів – 40 грамів.

Порушника затримано, слідчі дії ще тривають. «Слідчі вже оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України», – інформують в Нацполіції.

До 10 років ув’язнення з конфіскацією майна наразі загрожує молодику.

" " " "