Спецрепортаж . Форум жінок Хмельниччини .

969

Вони успішні, самодостатні, цілеспрямовані леді, котрі не бояться брати на себе відповідальність. Вони стають не лише рушійною силою для чоловіків, а й самотужки рухаються вперед. В обласному центрі відбувся 2-й Форум жінок Хмельниччини. Це вже традиційне дійство. Ідейна натхненниця та реалізаторка заходу Аліна Скоморохова, жінка, котрій вдалося побудувати успішний бізнес у сфері металургії. Нині вона займається і благодійними проєктами. Пані Аліна каже, після першого проведеного форуму жінок Хмельниччини, отримала безліч позитивних відгуків. Тож вирішила не зупинятися.

Головною метою організатори Форуму називають об’єднання жінок Хмельниччини навколо різних глобальних проєктів, соціальних програм. Цьогоріч захід трансформувався у міжнародний. Ділилися своїм досвідом леді, котрим вдалося вибудувати успішну кар’єру за межами України.

Пані Ярослава каже нині в Україні потрібно поширювати ідеї активного жіноцтва. Підтримує її і Анна Коршунова. Вона входить до рейтингу ТОП-100 найуспішніших жінок Київщини. Активно займається і соціальною роботою. У неї свій власний рецепт успіху.

Ниніжінки можуть конкурувати з чоловіками на будь-якому полі – чи то політика, чи державне самоврядування. Однак часто представницям прекрасної половини людства бракує впевненості в собі та віри. Тож тут правило одне, не сумніватися у власних силах.

Нині українські панянки не бояться ризикувати, брати на себе відповідальність. Адже жінка може впоратися зі всіма життєвими викликами. А от подібні жіночі форуми, котрі вже традиційно організовують у регіонах, гарний поштовх дівчат до дії на місцевому рівні.

Будь-яка сфера діяльності, чи то політика, чи то бізнес, вимагає повної самовіддачі. Заходи, аналогу Форуму жінок Хмельниччини потрібні для обміну досвідом, отримання нових знань, навичок, для подальшого успішного розвитку своєї справи. Гарним прикладом реалізації своєї мрії є пані Галина Симха, засновниця підприємств, котрі займаються легальним видобутком, обробкою та переробкою бурштину.

Форум жінок Хмельниччини 2020 року був поділений на дві дискусійні панелі. Так на першій обговорювали гендерні питання, а другу частину заходу присвятили глобальним викликам. Презентували і проект Озеленення України, котрий реалізовуватимуть протягом усього року, каже його співорганізаторка Аліна Скоморохова. Адже саме із Хмельниччини стартувала наймасштабніша екологічна акція, котру підтримали і у міській раді. За словами Олександра Симчишина, очільника Хмельницького, жіночий форум це гарна комунікаційна панель для нових задумів, та пошуку однодумиць для їхньої реалізації.

Кожна зі спікерок форуму жінок Хмельниччини має власну історію успіху. Однак одним із найважливіших аспектів на шляху до досягнення мети, це уважно дбати про себе, адже жінка в першу чергу повинна пропагувати здоровий спосіб життя.

Форум жінок Хмельниччини гарна нагода аби презентувати успішних леді регіону, поділитися досвідом, втіленням в життя цікавих проектів, знайти нових партнерів, а для декого, і надихнутися. Не минувся захід без приємностей – усі учасниці отримали подарунки. Крім того нагородили і леді, котрі досягли особливих кар’єрних вершин та активних у соціальній роботі й благодійництві. Нині жіночий поступ у бізнесі, політиці та сфері соціальної відповідальності розширюється. Однак, переконана Аліна Скоморохова, головне у житті це не зраджувати собі й дотримуватися власних ідеалів та принципів.

Учасниці дійства вже чекають на жіночий форум наступного року. Організаторка в свою чергу обіцяє масштаби заходу збільшувати, а напрацювання, котрі вже є зберегти та примножити. Адже форум жінок Хмельниччини – це не лише про успіх окремих людей, а про грунтовну працю задля своєї країни.

 

 

" " " "