Спецрепортаж . «Хмельницька міська перша аптека» продовжує втілювати у життя ребрендінг!

735

 Знайома усім хмельничанам вже більше ніж 17 років, аптечна мережа «Хмельницька міська перша аптека» продовжує свій ребрендінг. Зміни торкнулись і центрального відділення. Тепер аптека остаточно має нову назву «Синиця».

 Так, одним з концептуальних напрямків роботи мережі є проведення тематичних заходів, семінарів та брифінгів від провідних фахівців України. Днями з майстер-класом та презентацією новинок від торгової марки VICHY, до центральної аптеки мережі, що на Камянецькій, 38 завітала зіркова візажистка, відома за проєктами «Шанс», «Танці з зірками», «Веселі пісні про головне» – Марина Борщевська.

 Марина Борщевська відома тим, що створює образи для зірок шоу-бізу та культових українських і європейських глянців. Під час майстер-класу гуру візажу розповіла про основні тренди сезону в макіяжі, поділилась професійними порадами з догляду за шкірою обличчя та разом із компанією VICHY презентувала новинки декоративної косметики. Бажаючих взяти участь у семінарі виявилось чимало.

 Впродовж 2 років аптечна мережа втілює в життя кардинальні зміни, які стосуються як зовнішнього, так і внутрішнього оформлення аптек, сервісу, асортименту та якості обслуговування відвідувачів. Аптечна мережа «Синиця» постійно удосконалює свій рівень, аби надавати хмельничанам послуги європейського зразка.

" " " "