Спецрепортаж. «Команда Симчишина» презентувала власні списки кандидатів у депутати на місцеві вибори – 2020

1768

Молодь, підприємці, аграрії, ай-ті-шники, управлінці та досвідчені, знані у краї політики. «Команда Симчишина» презентувала власні списки кандидатів у депутати на місцеві вибори – 2020-ть. Тут, каже керівник штабу, немає випадкових людей. В команді – лише професіонали та патріоти – рідного краю та України.

Хмельницький на сьогодні – місто – найкомфортніше для життя України. Це – останні рейтинги від журналу «Фокус». Депутат Хмельницької обласної ради, а сьогодні – кандидат в депутати Анатолій Панчук не приховує, область, сьогодні, на жаль, не може похизуватись такими досягненнями.

Перший номер у списку до обласної ради Віктор Симчишин – сам не з Хмельницького. Родом – із Старосинявщини. Зізнається, за весь час відколи поїхав вчитися – побачив чимало світу. Переконує, такої динаміки розвитку як у нашого обласного центру ніде не бачив.

Так само з часом не лише Хмельницький, але й Хмельниччина може змінитися, певні в «Команді Симчишина».

В «Команді Симчишина» наголошують, вітають усіх активних та ідейних жителів краю у своїх лавах. Певні, розвивати Хмельниччину варто не поодинці, а разом. Адже тільки нога у ногу можна дійти до поставленої мети.

" " " "