Спецрепортаж. Нова прогресивна політична сила «За майбутнє» йде на місцеві вибори!

1396

Вони нові, прогресивні і професійні. На співочому полі у столиці відбувся перший всеукраїнський з’їзд молодих лідерів  політичної партії «За майбутнє».

Важлива перевага партії «За майбутнє»  – сильне представництво у Верховній Раді. Політична сила утворилася навколо народних обранців-мажоритарників, яким довіряє понад 4 мільйони українців.  Це 15 % від виборців України. Головне завдання  – запуск національної економіки.

Пріоритетний напрямок діяльності політичної сили «За майбутнє» – не оптимізація і скорочення, а збереження і відродження вітчизняної системи охорони здоров’я. Особливо, в глибинці. Тут впевнені, що рівень медицини – це важіль сталого розвитку суспільства.

Виправданою сьогодні є і головна ідеологія команди «За майбутнє» – побудова України від громад до центру. Лідер партійного осередку Хмельниччини народний депутат України Сергій Лабазюк впевнений, для успіху реформи децентралізації потрібно надати більше повноважень і фінансових джерел наповнення місцевих бюджетів.

Ідеї та бачення розвитку України партії «За майбутнє» знайшли підтримку і в інших політичних силах.  До слова, Хмельницький обласний осередок відомої в Україні  партії «Відродження» увійшов до складу нової демократичної платформи.

«За майбутнє»  – політична сила, що об’єднала не лишень депутатів-мажоритарників, а й ефективних і фахових підприємців, виробничників, освітян, медиків, військовослужбовців, правозахисників. Словом, практиків, а не теоретиків. Один із них – Сергій Іващук, аграрій, виробничник і депутат Хмельницької обласної ради. Лідера Аграрної партії України переконала позиція «За майбутнє» щодо ринку землі та економічний патріотизм.

Хмельницький осередок політичної партії «За майбутнє» складається із яскравих та успішних представників усіх сфер життя області. Від педагогів і медиків, до громадських активістів та голів тергромад. Ціль політсили – об’єднати Україну!

Відомий в області громадський діяч і благодійник Сергій Бабій каже, більшість українських політиків часто-густо забувають про розвиток соціальної сфери життя.  Переконує, політична партія «За майбутнє» пропагує ідеї рівних можливостей для кожного українця, не залежно від статусу і фінансів.

Освітянка з Летичівщини Зоряна Теслюк каже, попри багаточисленні реформи, якісна освіта не завжди є доступною, особливо для сільських дітей. Мовляв, без належного фінансування це неможливо.

Громадська активістка з Дунаєвеччини, яка долучилася до партії «За майбутнє», Марина Морозова каже, функція місцевої влади – гуртування і активізація жителів, аби разом розбудовувати територію.

Ірина Доротюк – педагогиня,  багатодітна мати і дружина фермера з Дунаєвеччини вважає головними цінностями України перспективну молодь і родючу землю.  Каже, її погляди збігаються з програмою партії «За майбутнє».

Громадський діяч Дмитро Сіньков  – поборник розвитку українського спортивного руху. Каже, здорової нації не буде без фізичного і патріотичного виховання молоді.

Оксана Стасюк усе життя працює в дошкільній освіті Кам’янеччини. Каже, їй набридло жити за залишковим принципом.

Хмельничанин  і громадський діяч у сфері житлово-комунального господарства Богдан Малінський приєднався до команди «За майбутнє», бо впевнений у професійності і порядності представників нової  політсили. Активіст переконує, аби українці забули про комунальне пекло, потрібно вирішити перш за все три проблеми.

Про те, що Україна давно потребує комунальної реформи доводять і самі комунальники. Мовляв, українці не отримають якісних послуг.

Нині лави політичної сили «За майбутнє» активно поповнюються професіоналами-патріотами.  Лідери закликають українців активно брати участь в розбудові держави.

Під час першого Всеукраїнського з’їзду члени політичної сили «За майбутнє» одноголосно ухвалено історичне рішення.

" " " "