Спецрепортаж. Новостворену компанію «Контінентал Фармерз Груп» презентували в Тернополі.

1292
 Дві потужні західноукраїнські компанії відтепер працюватимуть під одним брендом. Агрохолдинги «Мрія» і CFG завершили процес об’єднання, який розпочали восени минулого року. Активи обох фірм придбав міжнародний інвестор «Salik Uk» і спрямував їх на розвиток єдиного бізнесу. Новостворену компанію «Контінентал Фармерз Груп» та її новопризначеного Генерального директора Георга фон Нолкена представили у Тернополі.
 Новостворену компанію «Контінентал Фармерз Груп» та її новопризначеного Генерального директора Георга фон Нолкена представили у Тернополі.

Компанія з іноземним капіталом «Контінентал Фармерз Груп» працює у 5-ти областях країни: Хмельницькій, Тернопільській, Львівській, Чернівецькій та Івано-Франківській. Її земельний банк нині становить 195 тисяч гектарів, який постійно зростає. Орієнтуються тут на західні цінності у веденні бізнесу. Тому вже здобули значний авторитет і в Україні, і за її межами.

При об’єднанні в «Контіненталі» зберегли напрацювання кожної компанії. Тепер, у тандемі зможуть ефективніше досягати цілей, примножувати здобутки та нарощувати лідерські позиції. У фокусі уваги залишається соціальна сфера. Робота фірми націлена на тісну співпрацю з місцевими громадами.

Лише за минулий рік на розвиток населених пунктів об’єднана компанія CFG/- «Мрія» витралила 34 мільйони гривень. За ці кошти суттєво покращили рівень життя у регіонах.

Передові технології та обладнання, сучасні практики виробництва та бажання рухатись вперед. У цьому напрямку продовжують працювати в компанії «Контінентал Фармерз Груп». Попереду чимало амбітних планів, аби економіка нашої країни міцнішала, а рівень життя у регіонах покращувався.

 

 

 

 

" " " "