Спецрепортаж. Одне свято на двох. У Волочиську на День Незалежності народилася маленька україночка

830

Одне свято на двох. У пологовому відділені  Волочиської центральної районноїлікарні на День Незалежності народилася маленька україночка. Дівчинка ще не має ім’я, втім свою першу вишиванкувона вже отримала.

Для пані Наталі – це треті пологи. Найважче, жартує жінка, визначитися із іменем. Тож, як назвати малечу, буде вирішувати чоловік.

На дівчинку та маму з нетерпінням чекають удома – у Тернопільській області. Народжувати приїхала до Волочиська, бо тут – комфортні умови та кваліфіковані лікарі.

До породіль із сусідніх регіонів тут звикли, додає завідуюча. Два роки тому за рахунок благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» у відділенні провели капітальний ремонт.

А це пологове відділення Хмельницької центральної районної лікарні. І тут теж на День Незалежності народилася дівчинка. Від довгоочікуваної донечки, попри втому та виснаження, ні на мить не відходить мама Лілія.

Нині ж маленька Яна та молода матуся приймають вітання від рідних та близьких. Подарунки малечі вручили також помічники народного депутата України Сергія Лабазюка.

Привітали немовлят, які народилися 24 серпня, і в інших куточках Хмельниччини. Так, подарунки отримали в 191-ому окрузі від народного депутата Віктора Бондаря,  а також від депутата Хмельницької обласної ради Сергія Іващука.

" " " "