Спецрепортаж. Трохи більше, ніж за два місяці в Україні відбудеться народне волевиявлення

1206

Вже не за горами: трохи більше, ніж за два місяці в Україні відбудеться народне волевиявлення. Обиратимемо депутатів місцевих рад, а також сільських, селищних та міських голів 25 жовтня. Часу не так багато, утім великої активності на політичні арені не спостерігається. Поки вже відомі бренди вичікують моменту, аби знову про себе заявити – нова команда «За майбутнє», зі свіжим баченням розвитку держави, збирає своїх прихильників.

Всеукраїнська партія «За майбутнє» була створена на основі однойменної депутатської групи, тож має потужне представництво у парламенті. Об’єднала лідерів думок з різних областей держави. На Хмельниччині її представляє чинний народний обранець – Сергій Лабазюк. Каже, – ідеологія партії для нього близька. Тут головне – людина, а не політичний інтерес. Разом з командою однодумців буде відстоювати інтереси подолян та будувати успішну Україну.

А ще чимало свідомих та активних подолян, які прагнуть змін, – додає Сергій Лабазюк. Бо в команді «За майбутнє» прагнуть змінити систему та будувати Україну знизу догори. Певні, лише за успішних громад можлива успішна держава. Тож будуть відстоювати реформу «децентралізації» і вимагати її завершення. У фокусі уваги також освіта і медицина.

Ще одним важливим завданням для партійців є подолання наслідків карантину та відновлення економіки. Боротимуться за зниження податків для бізнесу та максимальну підтримку підприємців. Також у пріоритеті – відновлення та розвиток місцевої інфраструктури.

Партія «за майбутнє» збирає дедалі більше прихильників. Напередодні презентація команди відбулась в кількох регіонах країни, зокрема на Київщині, Рівненщині та Тернопільщині.

Тож очікують на суттєву підтримку виборців. Бо майбутнє України – в єднанні!

" " " "