Спецрепортаж. У Сатанові відбулася зустріч однодумців «За майбутнє»

1017

Вони вміють працювати та досягати успіху. Вони збирають команду, яка готова брати на себе відповідальність за завтрашній день. У Сатанові відбулася зустріч однодумців «За майбутнє». Говорили про наболіле – розвиток кожної громади і кожного села.

Реформу децентралізації, яка чи не найефективніша за останні роки, потрібно довести до логічного завершення. Саме на місцях люди краще, аніж у столичних кабінетах, знають, куди спрямувати гроші та що робити, у першу чергу.

Українське село – колиска нації. Ні в якому разі не можна його знищувати. А відповідно прийшла пора брати відповідальність за правильний розподіл коштів та розвиток сільської території.

А для цього маємо все необхідне. Україна має багатющі надра та працьовитий нарад. Біда у тому, що за 29 років так і не обзавелася мудрими правителями. Прийшов час поставити крапку та нарешті почати розумно використовувати безцінні ресурси.

А зараз прийшов час створювати нові робочі місця, повертати молодь з-за кордону, відкривати підприємства і тим самим наповнювати бюджет. Не потрібно роз’єднувати Україну за мовою чи вірою, не потрібно гратися у геополітику. Пора зрозуміти: майбутнє – спільна відповідальність.

Ніхто не приїде з-за кордону і не зробить життя в Україні кращим. Українці мають розраховувати на власні сили, повинні нарешті стати господарями на своїй землі. Не потрібно чекати, потрібно діяти і не завтра, а сьогодні.

Про краще завтра та його перспективи говорили і у Городку. Там також зібралися однодумці «За майбутнє». З дотриманням соціальної дистанції та санітарних норм, зустріч відбувалася на головній площі центру громади.

Зараз Городоччині, по суті, як і всій Україні, потрібні суттєві зміни, не декларація намірів, ареальні дії. В масштабах держави – повернення космічної слави, відродження промисловості, розвиток економіки тощо. У громадах – будівництво садочків, прокладання водогонів, організація цікавого дозвілля та багато іншого.

Будувати майданчики чи експортувати продукцію за кордон потрібно разом. Тільки спільно можна чинити багато добрих справ. Лише об’єднавшись, як це зробила команда «За майбутнє», можна працювати для людей.

У команді «За майбутнє» – люди слова і діла, професіонали, яким можна довіряти. Вони готові працювати для людей. Своїх однодумців лідери політсили зібрали і в Ярмолинцях. Вони об’єднали людей, які готові працювати сьогодні, щоб було добре завтра.

Все тому, що майбутнє залежить не від окремої людини, а від усіх. Будувати Україну повинен кожен українець і не для заходу чи сходу, сьогодні – для себе та батьків, а завтра – для дітей.

Аби Україна такою була, не достатньо мріяти, треба й діяти. Майбутнє не стане кращим, якщо нічого не робити, потрібно працювати. Ніхто, крім українців, не побудує їм Україну.

А кожен українець повинен розвивати свою громаду, де народився та виріс, де народилися його діти. Аби вони жили краще завтра, потрібно працювати сьогодні. І обов’язково об’єднуватися, бо ж тільки спільними зусиллями, тільки разом можна досягти успіху.

" " " "