Спецрепортаж . Як майбутні учні прощалися із садочком .

2007

Вадиму Мельнику лише шість, а він вже точно знає, ким хоче стати у майбутньому.

Мама Вадима – пані Леся – не здивована. Каже, енергії  її сину – не бракує. Постійно шукає справедливості і захищає менших.

Нині Вадим став на крок ближче до своєї мрії. Вже за кілька місяців він буде школярем. Навчання в дитячому садочку завершено і зараз тут святкують випускний. Стіни дошкільного закладу, що у Пирогівцях, покидають тринадцятеро вихованців.

З дошкільного закладу «Білочка» – Олександр Скіц – випускає вже другого свого малюка. Каже, – садочком неабияк задоволений.  До кожної дитини тут шукають особливий підхід. Навчання відбувається на високому рівні.

Аби діти отримували максимум від навчання – закладу постійно допомагають у благодійному фонді Сергія Лабазюка «Ми поруч». Нині його представники теж  завітали на свято. Для дошкільнят принесли подарунки  – учнівські набори, що стануть у нагоді вже з першого вересня . А для садочка «Білочка» придбали сучасний ноутбук.

А це – хмельницький дитсадок «Росинка». Цьогоріч стіни дошкільного закладу залишають 116 дітлахів. Маленька Яна розповідає, до свого першого випускного балу готувалася ретельно: вибирала сукню та вчила вірш. Зізнається, на цю урочисту мить чекала довго. Проте за садочком все ж буде сумувати.

 Мама дівчинки не приховує хвилювання. Розповідає, у цей садочок її донька потрапила за електронною чергою. Задоволені, насамперед, колективом закладу, які виховують та навчають чужих дітей, як власних.

 Важко прощатися зі своїми вихованцями і працівникам закладу. Тут впевнені, що виховали сумлінних та відповідальних учнів.

 Майбутніх школярів також привітали і представники благодійного фонду «Ми поруч». Вручили сертифікат на облаштування приміщення, а кожен випускник отримав набір канцелярського приладдя.

Цьогоріч набори школярика отримали майже дві з половиною тисячі випускників. Співпраця із закладами освіти налагоджена у місті Хмельницькому, Волочиському та Хмельницькому районах, кажуть у благодійному фонді Сергія Лабазюка «Ми поруч». Та додають, робота у цьому напрямку триватиме, аби діти зростали у сучасних та комфортних умовах.

" " " "