Спецрепортаж. Юні гравці та перші перемоги – у Кам’янці-Подільському відбувся другий тур чемпіонату області з футболу

690

Юні гравці та перші перемоги. У Кам’янці-Подільському відбувся другий тур чемпіонату області з футболу серед учнівської молоді. Цього дня на футбольне поле вийшло вісім команд з різних куточків Хмельниччини. Серед учасників – збірна Хмельницького району.

Це один із виїздів команди у межах спортивного календаря Волочиського та Хмельницького районів. Заплановані заходи та змагання підтримує народний депутат України Сергій Лабазюк.

 Хмельницькі футболісти зіграли два матчі – з командою з Кам’янця-Подільського та Нової Ушиці. В останньому здобули впевнену перемогу з рахунком 4:2.

А ось господарям поля – поступилися. Втім, юні футболісти не засмучуються. Переконані, попереду – нові змагання та перемоги.

Сильні суперники, кажуть гравці, зробили гру ще більш цікавою та напруженою. Загалом, результатом матчів і футболісти, і тренер залишилися задоволеними. А виїзні матчі – це новий досвід та стимул тренуватися ще більше.

Такі змагання – це можливість спробувати свої сили, згуртувати команду та відвідати різні міста, зазначає тренер.

Під час тренувань усі помилки детально розберуть. І до наступних матчів підготуються ще ретельніше. А їх у футболістів – чимало. Адже це лише – другий тур змагань. Остаточно переможця чемпіонату визначать навесні.

 

 

" " " "