Спецрепортаж. “За чисте довкілля”

1179

Щорічно в Україні відбувається акція під назвою “За чисте довкілля”. Усі небайдужі мешканці міст та селищ вирушають на масові прибирання та озеленення територій. Цього року до висадки долучилися і політики.

Акція “За чисте довкілля” відбувається на Хмельниччині щорічно. Як завше, до неї долучилися депутати партії “За майбутнє”.

Висадження дерев допоможе покращити екосистему, також це турбота про майбутнє.

Біля висаджених  саджанців у Ружичанці незабаром з’явиться сучасний дитячий майданчик та відпочинкова зона. Половина елементів для її створення вже є, їх для села закупили благодійники.

Не тільки озелененням відома акція. Також усі небайдужі збираються на масові прибирання територій та несанкціонованих смітників.

Учасники акції переконані, саджанці приживуться, і вже зовсім скоро будуть тішити жителів громад.

На території громад були висаджені саджанці плодових, вічнозелених, та хвойних дерев, які будуть слугувати гарною відпочинковою зоною.

Акція “За чисте довкілля” поєднала людей із спільними цілями в одній справі, яка в подальшому принесе користь майбутньому пококлінню. Нові насадження з’явилися на території Волочиської, Лісовогринівецької, Війтовецької, Гвардійської, Чорно Острівської, Наркевицької та багатьох інших громад. Екологічна безпека країни- то спільна справа.

" " " "