Спецрепортаж. «За майбутнє»

1453

Не проросійська, не прозахідна, а проукраїнська. На теренах України з’явилася нова політична сила. Це партія, яка покликана об’єднати країну, як велику родину.

Партію «За майбутнє»презентували і на Хмельниччині. У нас політична сила об’єднала людей-професіоналів. Це ті подоляни, які роблять те, що люблять, а люблять те, що роблять.

Будувати Україну, творити майбутнє потрібно тут, на своїй землі, не для заходу чи сходу, а для українців. А тому й, «За майбутнє» – перша в Україні політична сила, яка сформувалася знизу вверх, а не навпаки.

Це люди, яким насправді небайдуже. Вони хочуть, більше того докладуть максимум зусиль, аби українці шукали майбутнє не за океаном, а вдома, на рідній землі.

Розвиток економіки, підтримка фермерства, допомога малому та середньому бізнесу – лише мізерна частина того, що є у програмі «За майбутнє». Політична сила охопить всі сфери життєдіяльності, у тому числі захист прав дітей та жінок.

Втілити плани у життя «За майбутнє» зможе. Це – політична сила, що згуртувала професіоналів своєї справи – тих, хто вже роками працює для людей.

Серед партійців не лише мажоритарники. «За майбутнє» об’єднало представників різних сфер життєдіяльності. До команди однодумців доєдналися лікарі, більше того заслужені. Їм, як нікому, не байдуже майбутнє української медицини.

Освітяни, як і медики,не залишилися осторонь. Вони також долучилися до команди однодумців. У свою чергу, працівників педагогічної ниви хвилює майбутнє освіти.

Народну підтримку політична сила отримала вже й у регіонах краю. Люди добре розуміють, – будувати майбутнє потрібно тільки разом.

Одним з пріоритетів політичної сили є завершення реформи децентралізації. Гроші повинні залишатися на місцях, бо ж у селі чи містечку люди краще знають, що потрібно робити у першу чергу.

Все це, переконані подоляни, зуміє зробити нова політична формація. Це – партія рівних, які пліч-о-пліч готові боротися за майбутнє кожного регіону окремо та України загалом.

До команди «За майбутнє» долучаються і спортсмени. Пояснюють, вболівають за своє, а спорт у політичної сили – галузь пріоритетна.

У «За Майбутнє» і сільські педагоги. Учителі щиро вірять, саме ця політична сила буде стояти за людьми і працювати для людей.

«За майбутнє» зможе. У цій партії немає кращих чи гірших, старшого брата чи молодшого, людей тут не ділять. Усі об’єднані однією метою – зробити Україну сильною та насправді незалежною.

А для цього новостворена команда докладе максимум зусиль. У партії переконані, Україна має право на майбутнє і не те, про яке мріє 29 років, а на те, яке реально заслуговує.

Майбутнє потрібно будувати тут і зараз, не завтра чи через кілька днів. Як це робити знає новостворена команда. Планів багато і, до того ж амбітних, втім у центрі завжди людина.

І не тільки знають, а й прославляють. Одні – на політичній чи економічній арені, другі – у промисловій чи аграрній сфері, а треті захищають спортивну честь України. У новоствореній команді вони за одне – квітуче майбутнє країни.

До команди майбутнього долучаються і аграрники Хмельниччини – великі компанії та дрібні фермерські господарства. Новостворену політичну силу підтримують. Це – люди авторитетні, які не з чуток, а насправді знають що робити та як рухатися вперед.

Це нова політична сила, яка знайшла підтримку і в громадах краю. Люди за тих, хто не просто декларує наміри, а готовий робити реальні справи.

До команди однодумців долучився і Летичівський край. Люди вірять, ця політична сила зможе насправді вивести Україну з затяжної 29-річної кризи та побудувати гідне майбутнє.

Це ті люди, яким насправді можна довіряти. Більше того, довірити майбутнє не лише своє, а й своїх дітей та онуків.

Вони, можливо перші, хто за 29-ть років будуть думати про людей. Політика партії – цілком зрозуміла – на першому місці українець та якість його життя.

Українці не мають виїздити за кордон та піднімати економіку інших країн. Вони повинні працювати на рідній землі, для власної країни. Тому створення робочих місць для команди – у пріоритеті. За нею – відродження українського села.

Не залишаються поза увагою культура, дороги, туризм та рекреація, підтримка підприємництва та розвиток економіки. Усе це не пустослів’я, а реальні плани. І втілювати у життя їх є кому, бо ж чи не кожен партієць має успішний досвід управління.

А відповідно і знають, як їх вирішити. «За майбутнє» з народом вже не один рік. Просто до сьогодні вони працювали окремо, а тепер об’єдналися, об’єдналися заради України, заради кожного українця. Учасники зібрання переконані, ця рушійна політична сила зможе побудувати насправді  потужну та сильну державу – таку, про яку мріємо вже 29-ть років.

" " " "