Сперепортаж. У Хмельницькій районній лікарні відкрили оновлений кабінет ендоскопії

943

Відремонтований кабінет та оновлення матеріально-технічної бази. У вересні в Хмельницькій центральній районній лікарні запрацював кабінет ендоскопії. До слова, нині лікарні – півсотні років. Частина приміщень вже не відповідають сучасним нормам. Тому потребують ремонту. Відтак, керівництво закладу змушене шукати підтримки.

Допомогли і у придбанні нового гастрофіброскопу. Нині в медицині метод ендоскопії найінформативніший. Завдяки якісному апарату можна на ранніх стадіях виявити гастрит, виразку, поліпи та кровотечу. Роман Середенко – лікар-ендоскопіст. Він працює в оновленому кабінеті. Каже, за день в середньому обслуговують близько 10 пацієнтів.

Сучасне обладнання та комфортні умови – запорука якісних медичних послуг. Відтак, у Хмельницькій районній лікарні поступово оновлюють матеріально-технічну базу.

Паралельно із відкриттям оновленого кабінету працівникам районних центрів ПМСД вручили грамоти Верховної Ради України. Серед відзначених лікарів – Лариса Парфенюк. Вона працює в Богданівецькій амбулаторії. Дільниця обслуговує шість населених пунктів та понад чотири тисячі пацієнтів. Фактично половина з них вирішила підписати декларацію з пані Ларисою.

Саме за таке сумлінне ставлення до роботи нині її відзначили грамотою.

Додатково дляпотреб лікарні передали грошовий сертифікат на 25 тисяч гривень.

" " " "