Спецрепортаж. Дмитро Добродомов – зустріч з громадою.

1043

Антикризовий план для України. Лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» зустрівся з хмельничанами. Дмитро Добродомов презентував свою програму підтримки економіки та зміцнення держави.

Дмитро Добродомов зустрівся з громадою міста. Лідер партії «Громадський рух «Народний контроль»  відповів на питання хмельничан, адже постійний діалог з людьми  політик вважає пріоритетним у своїй діяльності. Партія «Народний контроль» виступає за обмеження перебування на посаді народного депутата до двох термінів підряд.

«Громадський рух «Народний контроль» як соціально орієнтована партія представила присутнім на зустрічі Антикризовий план, згідно якого ініціюється створення робочих місць шляхом відновлення українських заводів, підвищення зарплат та пенсій. Таким чином можна зупинити кризові явища в країні  та зберегти економіку, заявив політик.

Сьогодні ріст цін спричиняє  знецінення національної валюти – вже зараз проект бюджету на наступний рік передбачає курс долара на рівні 30 гривень.  Партія ініціює збільшення медичної та освітньої субвенції на 2018 рік. Однак бюджетний комітет відхилив пропозицію «Народного контролю». Тож, як запевнив Дмитро Добродомов, держава має працювати на простих українців, а не підштовхувати громадян до виїзду за кордон.

Партія «Громадський рух «Народний контроль» ініціює розвиток української інфраструктури та машинобудівного виробництва. Автобусні заводи мають бути повернуті у державну власність та започаткований  урядовий менеджмент. Також у партії пропонують  задля  впровадження соціальної реформи втілити в життя  програму «Доступне житло» . Кожен працівник, який має контракт з підприємством, матиме можливість отримати державний кредит на придбання житла. Антикризовий план Добродомова  включає в себе також пункти про співпрацю з НАТО та  дипломатичну  роботу із західними  партнерами щодо закінчення війни.

 

 

" " " "