Спецрепортаж . До школи з подарунками від нардепа .

1407

Перший випускний – важливий етап в житті кожної малечі. Шестирічні дітлахи прощаються з рідними стінами садочка та вступають у поки що незвіданий світ майбутніх першокласників. Це урочиста мить для дітей. Та найбільш хвилююча – для батьків.

За традицією – наприкінці весни, початку літа – у садочках відвирували заходи з нагоди прощання з дитинством. Востаннє на ганку свого першого навчального закладу його маленькі вихованці випустили у небо кульки мрій . Відтепер дошкілля залишилося в минулому. Попереду на них чекає безмежний світ відкриттів та пригод. Підготовкою до школи з ними ретельно займалися вихователі. А про те, щоб діти не лише морально, а й матеріально були готові до занять, подбав народний депутат України Сергій Лабазюк.

Аби подарувати наснагу до наступного, важливого періоду життя у школі кожній дитині вручили набір першокласника. Дітлахи зізнаються, як користуватися подарунками – знають.

Такі пакунки з необхідним приладдям презентували помічники нардепа випускникам всіх садочків, що розташовані в різних куточках округу №188. Привітали малечу із першим випускним й депутати політичної партії «Поруч». Кажуть, на власному прикладі потрібно навчати діток змалечку бути гідними громадянами своєї країни.

На урочистостях у Війтівцях, Волочиського району, подарунки отримали не лише випускники. Згідно звернення до громадської приймальні помічники нардепа вручили  на садочок- повноцінний комплект посуду. Завідуюча дошкільного закладу Оксана Скалацька розповідає, очолює заклад лише третій місяць. Втім, за цей час вже встигла відчути підтримку від Сергія Лабазюка та його благодійного фонду «Ми поруч» не лише напередодні свята.

Бажаними гостями депутати політичної партії поруч та помічник Сергія Лабазюка є й у садочках Хмельницького району. Щоразу із подарунками вони навідуються до діток уже кілька років поспіль. Цього разу у Лісово гринівецький ДНЗ завітали із канцелярськими наборами, що стануть у пригоді діткам за шкільною партою.

У рамках традиційної акції всього цього року було роздано понад дві тисячі наборів першокласників, які знайшли своїх маленьких адресантів у різних куточках 188-го округу Сергія Лабазюка.

" " " "