Спецрепортаж . Фінал другого сезону конкурсу «Яскраві діти України» .

1062

У Києві відбувся національний фінал другого сезону конкурсу «Яскраві діти України». 26 талановитих вокалістів з різних куточків країни змагалися за перемогу. Серед них – і конкурсантка з Хмельниччини Божена Поліщук.

 Вона отримала перемогу під час фіналу Хмельницького обласного відбору. Дівчина розповідає, до цього зіркового моменту йшла два роки. 

  Майданчиком для вокальних поєдинків став Палац «Україна». Аби виступити на великій сцені та гідно представити свій регіон, учасники довго та посилено готувалися. Напередодні у Києві з ними займалися професійні педагоги з вокалу та акторської майстерності. В залі за подільську конкурсантку вболівали понад 130 дітей з Хмельниччини. Поїздку для них організував народний депутат України Сергій Лабазюк.

Яскраві декорації, режисерські постановки та живий музичний супровід. Для юних виконавців це неабиякий досвід. Тим паче, що на сцені вони виступали з популярними українськими виконавцями.

Пліч-опліч з відомими артистами виступили юні хмельницькі вокалісти, які були учасниками обласного відбору.

 Оцінювали конкурсантів зіркове журі. Зізнаються, за рік рівень підготовки учасників значно зріс. Тож визначитися з переможцем було складно.

 Опісля конкурсної програми настав час оголошення переможців. Цього року визначили трійку кращих у різних номінаціях. Серед призів: участь у міжнародному фестивалі “SanRemo Junior” в Італії та Всеукраїнському фестивалі «Чорноморські ігри». Гран-прі конкурсу виборола представниця Донецької області Христина Старикова.  Вона отримала запис у професійній студії пісні, яку написав популярний композитор Руслан Квінта.

 Під час гала-концерту на сцені виступили й учасники обласних відборів та минулорічні конкурсанти. Засновник фестивалю Ярослав Москаленко відзначає, за рік рівень підготовки дітей виріс в рази.

 Вже два роки поспіль хмельницькі обласні відбори організовує народний депутат Сергій Лабазюк. За цей час вдалося відкрити безліч талановитих подільських вокалістів.

 Велика сцена, зіркові наставники та сильні суперники. Для маленьких артистів конкурс є потужним стартовим майданчиком та можливістю заявити про себе на всю країну. А ще це яскраві емоції, які запам’ятаються на все життя як конкурсантам, так і глядачам.

 

" " " "