Спецрепортаж . Хмельницькі міські обранці прозвітували перед громадою.

1013

Хмельницькі міські обранці прозвітували перед громадою.  Напередодні жителі мікрорайону Гречани мали змогу послухати, задати запитання та отримати необхідну інформацію від Віталія Худецького та Дмитра Палія. Вони обиралися у міську раду по 13-тому та 14-тому виборчому округу відповідно.  Округ Дмитра Палія включає в себе кілька десятків вулиць, переважно це – приватний сектор. Найбільші проблеми, з якими звертаються місцяни, – погані дороги та відсутність тротуарів.

Люди розповідають – своїх обранців у мікрорайоні бачать постійно. І задоволенні роботою, яку вони проводять.

Покращення інфраструктури мікрорайону Гречани є першочерговим завданням, котре ставить перед собою Віталій Худецький. В цьому році окрім ремонту прибудинкових територій вдалося відкрити сучасний спортивний майданчик.

Проте найбільшим досягненням, за словами обох депутатів, стало відкриття наприкінці вересня цього  року  нового сучасного дитячого садочка «Козачок» у мікрорайоні. Відтепер для батьків слова «немає місця» відійшли у вічність.

Зупинятися на досягнутому депутати не будуть, та вже анонсували створення у наступному році великої відпочинкової зони в місцевому парку.

" " " "