Спецрепортаж . Лідер партії «Батьківщина» – Юлія Тимошенко – відвідала Хмельниччину . 

976

Лідер партії «Батьківщина» – Юлія Тимошенко – відвідала Хмельниччину.  Політик представила своє бачення розвитку держави та поспілкувалася з мешканцями області. Першими Юлію Тимошенко зустрічали медики Кам’янець-Подільської районної лікарні.  Там вона озвучила концепцію власної медреформи. Бо нинішня, розроблена чинною владою, на думку політика, абсолютно провальна.

Щоби зробити медицину якісною та доступною, треба запровадити в Україні медичне страхування, – переконана Тимошенко. Причому зробити це за європейським зразком, де п’ятдесят або сто відсотків страховки сплачує роботодавець за своїх підопічних. Натомість, непрацючим лікування відшкодовує держава. Аби реалізувати таку модель у нас,  «Батьківщина» вже розробила відповідні законопроекти.

Стратегію розвитку України політик презентувала і в Кам’янець-Подільському національному університеті ім. Івана Огієнка. Навчальний заклад, до слова, відзначав соту річницю з дня заснування. Так, Юлія Тимошенко привітала зі святом викладачів та студентів. Заразом поділилася власною програмою, що покликана вилікувати державну економіку.

За словами Юлії Тимошенко, – щороку за кордон втікає мільйон українців у пошуках кращого життя.  Хоча держава має чималий потенціал та можливості, аби змінити ситуацію.

Тотальне перезавантаження влади, реалізація нової Конституції, економічного курсу та стратегії миру, переконана Юлія Тимошенко, зуміють вивести Україну з глибокої кризи.

" " " "