Спецрепортаж . Міжнародний форум «Бізнес WOMAN» зібрав 1500 тисячі леді .

941

Успішні, самодостатні та цілеспрямовані жінки, котрі не бояться змінюватися та змінювати світ навколо себе, зібралися, аби разом розробити амбітні плани та шляхи їх втілення у життя. На Третій міжнародний форум «Бізнес WOMAN 2019» з’їхалися 1500 тисячі леді з 27 країн світу. За словами співорганізаторки заходу та генеральної директорки спеціалізованого металургійного підприємства ТОВ «ТІН Імпекс» Аліни Скоморохової сьогодні в Україні величезна кількість активних жінок. Тож закликає їх не боятися, та втілювати здавалося б найризикованіші задуми у життя.

Міжнародний жіночий форум став вже традиційним дійством для тих панянок, котрі досягають успіху як у бізнесі, так і у політиці. Із задоволенням сюди приїздять і ті, хто лише розпочинає свій шлях великих досягнень, аби почути історії успіху леді з яких можна можна та варто брати приклад. На форумі відкриваються нові бізнес-можливості.

Жінки Хмельниччини надзвичайно активні у сфері бізнесу, каже очільниця Хмельницької торгово-промислової палати Наталія Белякова. Тож вони завжди відкриті новому досвіду.

Відвідали міжнародний жіночий форум багато представниць Хмельниччини. Серед них і Юлія Сабій – керуюча справами виконавчого комітету міської ради. Чиновниця каже, жінки можуть конкурувати з чоловіками на будь-якому полі – чи то політика, чи державне самоврядування. Однак часто представницям прекрасної половини людства бракує впененості в собі та віри у власні сили й знання.

Нині активно працюють у міжнародній організації жінок Українок – МОЖУ. Це інформаційна та мобілізаційна платформа для панянок, які мешкають за кордоном, однак прагнуть бути корисними для батьківщини. Нині жіночі форуми почали проводити у регіонах. В грудні минулого року захід відбувся у Хмельницькому. Це, за словами організаторів, своєрідний поштовх дівчат до дії на місцевому рівні.

Автор: Будь-яка сфера діяльності, чи то політика, чи то бізнес, вимагає повної самовіддачі. Форуми, аналогу БізнесWOMAN потрібні для обміну досвідом, отримання нових знань, навичок, для подальшого успішного розвитку своєї справи. До того ж жіноча ділова активність має позитивний вплив на економіку країни.

Українцям бракує знання іноземних мов, аби достойно конкурувати на іноземному ринку праці, стверджує Президент Європейського Конгресу українців Ярослава Хортяні. Тож необхідно розробити ряд державних програм, які б спонукали молодь до вивчення мов. Таким чином і наша країна стане відкритішою та зрозумілішою для решти світу.

Під час форуму нагородили найуспішніших бізнес – леді 2018 року. Серед тих, хто удостоївся вже традиційної відзнаки хмельничанка Ірина Гакало. Разом із чоловіком вона побудувала успішний бізнес. Каже, головним козирем жінки під час побудови власної справи – це здатність швидко підніматися після невдач та адаптовуватися до різних життєвих ситуацій.

Форум «БізнесWOMAN» гарна нагода аби презентувати успішних жінок з багатьох країн світу, поділитися досвідом, втіленням в життя цікавих проектів, запросити до співпраці підприємців не лише з України. Не минувся захід без приємностей – усі учасниці отримали квіти від народного депутата України Дмитра Лубінця та подарунки від партнерів й організаторів форуму. Позитивний, атмосферний настрій сприяв плідній комунікації. Організатори констатували: жіноча активність у бізнесі, політиці та сфері соціальної відповідальності розширилася.

Жінка успішна коли вона любить, та люблять її, стверджує Аліна Скоморохова. Крім тріумфального розвитку власної справи, цього року бізнес-леді стала лауреатом національної премії «Людина року». Це загальнонаціональне визнання тієї роботи, котру вона проводить разом із командою.

Міжнародний форум «Бізнес WOMAN» це і велика кількість зон для переговорів, можливість знайти нових партнерів у бізнесі, отримати знання та примножити власні здобутки. Організатори заходу обіцяють, наступного року дійство стане ще масштабнішим, а традиції, котрі тут вже з’явилися збережуть та примножать. Адже учасниці працюють не лише задля власного успіху, а й для ефективного економічного та політичного поступу країни.

 

 

 

" " " "