Спецрепортаж. ПриватБанк: соціальні програми та  нові можливості для клієнтів .

1029

ПриватБанк продовжує втілювати нові проекти для зручності клієнтів. Фінансова установа – лідер із запровадження інновацій з обслуговування. Програми «АГРОКУБ», «Оплата частинами» та оплата проїзду у громадському транспорті через QR-код вже мають попит серед тих, хто довіряє ПриватБанку. На черзі – впровадження єдиної квитанції для оплати усіх комунальних платежів через QR-код у системі «Приват 24». А останньою новинкою банку є можливість виготовлення ІD-картки, не виходячи з дому. Для цього варто лише зайти у соціальний кабінет додатку Приват24 – і ніяких черг.

До послуг клієнтів – вигідні умови кредитування. Матеріальні блага стануть доступніші – у цьому допоможе ПриватБанк. Саме тому ще однією новинкою серед переліку послуг є «Авто в розстрочку». Це чи не єдиний банк, що пропонує кредити на вживані автомобілі.

З 8 червня ПриватБанк запустив програму “Житло у кредит”. За якою можна придбати нерухомість на первинному та вторинному ринку, а також конфісковану банком нерухомість у кредит. Реалізація квадратних метрів на первинному ринку здійснюватиметься лише у введених в експлуатацію будинках. Розрахований кредит на 20 років. Ряд забудовників вже виявили готовність до співпраці.

Політика фінансової установи – вдосконалюватися та дбати про зручність і безпеку фінансових операцій. Саме тому ПриватБанк залишається у лідерах за вкладами громадян та тримає першість у впровадженні віртуальних розробок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" " " "