Спецрепортаж . «Зустріч поколінь»

1790

Урочистими мелодіями закликає оркестр до концертної зали поважних гостей. Понад дві сотні непересічних особистостей різних поколінь зібрала разом видатна подія – 95 річниця Волочиського району. Відсвяткувати День народження малої Батьківщини з’їхалися люди, які творили своєю працею історію Волочищини та долі її мешканців. Колишні керманичі району, керівники підприємств та господарств, ветерани праці різних галузей та покоління сучасних діячів. Серед всіх, хто поспішає зайняти своє місце у глядацькій залі й Андрій Іванович. В минулому чоловік в прямому сенсі – по цеглині будував район, адже очолював свого часу будівельне підприємство.

Освітяни, медики, хлібороби, фермери, механізатори та всі, хто стояв у витоків історії Волочищини. Не приховуючи емоцій, вони розглядають фотовиставку з історичними світлами, спілкуються з колегами, яких не бачили роками та сльозами на очах пригадують минулі роки. Завдяки їхній праці Волочиський район за всю історію свого існування був лідером не лише на теренах області, а й всієї країни.

Аби віддати шану цим людям та подякувати за надійний фундамент ветеранів праці та актив попередніх років запросили на захід «Зустріч поколінь». Вже другий рік поспіль свято у такому форматі проходить за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка та нинішнього керівництва району.

Примножувати здобутки попередників та працювати злагодженою командою. У всі роки це було головним правилом керівництва району, що зрештою принесло свій результат. Сьогодні Волочищина має чим пишатися.

Привітати жителів Волочищини з річницею утворення району приїхало керівництво області та ті, для кого ця земля стала другою малою Батьківщиною. Попри те, що вже тривалий час В’ячевлав Богуслаєв, не мешкає на теренах краю, про минулі роки досі пригадує із трепетом в голосі. Його внесок у розвиток району переоцінити важко. У семидесятих роках минулого століття В’ячеслав Богуслаєв збудував у Волочиську машинобудівний завод країни, який до нині являється флагманом промисловості країни. За це його удостоїли званням герой України.

Ми повинні пам’ятати минуле заради нашого майбутнього, переконаний Сергій Лабазюк, за сприяння якого «Зустріч поколінь» вже другий рік поспіль організовують у Волочиському районі.  Лише з досвідом, мудрістю попередніх поколінь та енергією молодих може творитися майбутнє, зауважив народний депутат.

В знак вдячності попереднім керівникам району парламентар вручив цінні подарунки їхнім вдовам. Після урочистостей народний депутат Сергій Лабазюк спільно з В’ячеславом Богуслаєвим запланували кілька спільних ідей, які незабаром втілять в життя на благо жителів Волочиського району.

Незабаром подібну зустріч поколінь організують для жителів Хмельницького району.

" " " "