Спецрепотаж . Хмельницька область – одна з лідерів у галузі сільського господарства по Україні.

876

  Хмельницька область – одна з лідерів у галузі сільського господарства по Україні. Про це свідчать і показники, з якими аграрії нашого краю завершили сезон збору врожаїв. Так, Хмельниччина займає перше місце по вирощуванню ранніх зернових. Крім того, з наших полів цього року вдалося зібрати рекордний врожай кукурудзи. Значний внесок у розвиток сільського господарства краю зробили аграрії Хмельницького району. Як зазначає начальник відділу агропромислового розвитку району, такого результату вдалося досягти не лише за рахунок використання сучасної техніки на родючих ґрунтах, а й завдяки працьовитим людям.

 Аграрний сектор – опора української економіки, зазначають помічники народного депутата Сергія Лабазюка. Кажуть, особливо це відчутно у селах.

 Тож принагідно подякували аграріям краю за сумлінну працю.

Нагородили помічники народного депутата і працівників сільського господарства Волочиського району. Який, до слова, є одним з кращих в області за розвитком тваринницької галузі. Не відстає район і за показниками рослинництва.

 З нагоди свята нагороди отримали не лише окремі представники галузі, а й колективи та компанії. Однією з таких є група компаній Вітагро.

 Як зазначають самі аграрії, попри те, що збір врожаю щойно завершився, вони вже починають готуватися до наступних посівів. 

" " " "