Спецрепотраж . Форум партії «Соціальна справедливість»

864

«Громада – влада – майбутнє!» – під таким гаслом у Хмельницькому відбувся Всеукраїнський форум ініційований політичною силою «Соціальна справедливість». Понад 400 учасників з усієї області розмірковували над викликами сьогодення.

Як виконати озвучені життєво необхідні бажання українців, знають у молодій політичній силі «Соціальна справедливість». Лідерка партії Алла Шлапак запевняє, аби втілити усе достатньо 5 років. У жовтні команда спробує себе на парламентських виборах. Основні тези програми: зниження рівня корупції, мораторій на продаж землі, зміна вектору системи охорони здоров’я з лікувального на профілактичний і повне перезавантаження влади. Обіцяють, зміни відбудуться виключно на засадах відновлення соціальної справедливості.

Якісне життя українців неможливе без якісних умов праці, гідних європейських зарплат,  детінізації  робочих місць і соціальносправедливе пенсійне забезпечення.

Говорили на форумі і про збройну агресію на Сході держави. На думку учасників заходу подолати війну в Україні допоможе політика діалогу. Однак, головну ставку роблять саме на процесі реінтеграції повернутих територій. Працювати у цьому напрямку почали вже давно.

Водночас на Всеукраїнському форумі  наголосили, що у політичній силі не буде політиків старого формату. А от для нових фахових і чесних облич – двері відкриті. Формування списків партії відбуватимуться на демократичних засадах.

Запропоновані ініціативи нової стратегії національних змін в Україні учасники форму схвалили.

 

" " " "