Спільними зусиллями розвивати спорт.

649

Розвиток спорту в руках децентралізації. До Хмельницького завітали представники галузі молоді та спорту найбільших обласних центрів України. Мета їхнього візиту – зацікавленість до навчання на прикладі розвитку нашого міста. Впродовж двох днів вони обмінюватимуться досвідом та зможуть оцінити ефективність використання коштів місцевого бюджету на розвиток спортивної інфраструктури.

За два дні побачити все, що вдалося зробити місцевій владі для розвитку молоді та спорту після децентралізації.  Таку ціль для себе поставили в Асоціації міст України. І запросили до Хмельницького представників найбільших обласних центрів країн.

Соціологічні опитування, проведені Міністерством молоді та спорту говорять, молодь зацікавлена у розвитку спортивного напрямку. Вона хоче підтримки, забезпечення якісним дозвіллям, допомоги у працевлаштуванні та розвитку молодіжної інфраструктури. Щоправда, те ж опитування показує, більше ніж половина людей просто вважає себе не почутою владою.

Також невтішною є статистика державного фінансування спортивної галузі.

Тому про розвиток поки говорять лише в умовах децентралізації. У Хмельницькому зараз влада сфокусована на трьох ключових напрямках.

І далі для містян продовжують готувати цікаві проекти задля розвитку здорового способу життя.

" " " "