Жителька Нетішина стала переможцем однієї з дистанцій напівмарафону

Жінці не було рівних на десятикілометровій дистанції

787

Нещодавно у Івано‒Франківську провели традиційний напівмарафон, який у місті проводиться уже увосьме. Серед учасниць  Frankivsk Half Marathon 2021, була і жителька Нетішина  сорокарічна Світлана Ільченко, йдеться на сайті ОДА.

Окрім напівмарафону ( 21, 1 км) учасникам пропонувалися й інші дистанції відповідно до рівня підготовки. Так, зокрема, робили забіг на дистанції 10 км, 5 км, а також ес­та­фе­ту, кор­по­ра­тив­ну ес­та­фе­ту, бла­го­дій­ний про­біг, ди­тя­чі за­бі­ги. Бігуни стартували з вулиці Незалежності, пробігали через центральні вулиці міста, парк імені Т. Шевченка та понад міським озером. Фініш же був на вулиці Івана Франка.

На дистанції  10 км переможцем стала Світлана Ільченко з Нетішина. Цей маршрут пролягав вулицями міста в одне коло. У забігу взяло участь 135 лю­дей, серед них 61 жін­ка. Світлана Ільченко стала переможцем серед жінок, фінішувавши з часом 41 хв 31 сек . А в загальному заліку показала восьмий результат. До речі, жінка бере участь у заході уже втретє. Попередніми роками вона займала друге та третє місця.

" " " "