СТАРОКОСТЯНТИНІВ ГОТОВИЙ ДО НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

277

Старокостянтинів готовий до нового опалювального сезону. Його вже нарекли одним з найважчих за часів Незалежності. Попри воєнний стан у громаді триває підготовка, щоб в осінньо-зимовий період бути з теплом і водою.

Головна вулиця Старокостянтинова. На потенційно аварійних ділянках тут замінюють старі труби на нові. Цього року у громаді запланували багато робіт з модернізації житлово-комунального господарства. Однак війна внесла у них корективи. Зараз головне завдання максимально якісно за мінімальні ресурси підготуватися до зими.

Тарифи на опалення і гарячу воду на час воєнного стану й впродовж шести місяців після його завершення, не зростуть. Це передбачено відповідним урядовим рішенням.  Попри це прийдешня зима може бути важкою. Старокостянтинівський міський голова Микола Мельничук каже,- підготовка до опалювального сезону іде згідно графіку.

Хмельниччина готова до опалювального сезону більш як на 80 відсотків,- інформують в обласній військовій адміністрації. Під час воєнного стану не виключені  перебої з постачанням газу чи електрики. Тому радять переходити на альтернативні джерела енергії де це можливо.

Окрім поточних планових ремонтів голови громад мають активізувати укладання договорів про залучення додаткової техніки – наголошують в ОВА. А також розглянути  питання облаштування пунктів обігріву та забезпечити достатню кількість паливно-мастильних матеріалів.

 

" " " "