Старт-вечірка до ІІ-го Форуму економічного розвитку у Хмельницькому

922

Не тільки плани, а й результати… У Хмельницькому відбулася старт-вечірка до Форуму економічного розвитку. Так міські посадовці запросили бізнесовців до участі у цьому заході. Разом з тим, ще й привітали підприємців із професійним святом, адже саме вони – основа економічного розвитку міста. Частина із них вже наприкінці цього місяця візьме участь у Форумі, як слухацька аудиторія, а частина – виступить у ролі спікерів.

Цьогорічний захід відрізнятиметься від попереднього. Так минулого року фактично декларували плани на майбутнє. Спікери намагалися надихнути учасників до підприємницької діяльності. Зокрема Валентин Гакало минулого року був спікером на Форумі. Він – власник однієї із кондитерських торгових марок міста. Розповідає – минулого року ділився зі сцени двадцятирічною  історією становлення власного бізнесу.

Цьогоріч пан Валентин теж завітає на форум, та як учасник. Тим паче, що організатори вже підготували чимало цікавого.

А ще Форум переїде.

Це – не єдиний проект, яким можуть похвалитися міські посадовці за рік минулий. Мер перераховує досягнення, які стали можливими частково й завдяки економічному форуму.

Крім того активно працює промопроектом «Купуй Хмельницьке», а ще підприємці користуються програмою відшкодування відсотків за кредитами міською радою.

" " " "