Стартував етап подання електронних декларацій

650

Твори мистецтва, ощадні сертифікати та дарунки. З початку 2019-го року стартувала кампанія подання електронних декларацій. Про доходи, отримані минулоріч, обов’язково повинні прозвітувати політики, очільники міст, судді, банкіри, силовики, державні службовці тощо. Подати податковий документ потрібно до 1-го квітня і що важливо зробити це правильно. У протилежному випадку декларанту загрожує адміністративна або навіть кримінальна відповідальність.
Ювелірні прикраси, транспорт, антикваріат, дачі, квартири і ще кілька десятків того, що потрібно показати громадськості. З початку поточного року стартувала кампанія подання електронних декларацій. Податкові документи обов’язково повинні подавати політики, очільники міст, судді, банкіри, силовики, державні службовці тощо.
Електронна декларація, яку цьогоріч подаватимуть українці, нічим не відрізняється від минулорічної. Відомості, кажуть спеціалісти, – такі ж, втім потрібно ознайомитися з додатковими роз’ясненнями.
Подавати електронну декларацію потрібно з 1-го січня до 1-го квітня і, що важливо, зробити це правильно. У протилежному випадку декларанту загрожує адміністративна або навіть кримінальна відповідальність.
Тож, аби не поповнити число корупціонерів, електронну декларацію потрібно заповнити та подати правильно. З необхідною інформацією можна ознайомитися на сайті Національного агентств з питань запобігання корупції або ж звернутися до спеціалістів.

" " " "