Статистика хворих на COVID-19: у Нетішині шість нових випадків

Нові випадки у Нетішині виявили серед контактних осіб раніше зареєстрованих хворих

3431

У місті-супутнику ХАЕС сьогодні  зафіксували 6 нових випадків коронавірусного захворювання. У Хмельницькій ОДА інформують, що усі пацієнти з числа контактних осіб і працівників ХАЕС серед них немає.

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк на своїй сторінці у Facebook повідомляє, що серед хворих є представники духовенства.

«Маємо вісім підтверджених. З перших тестів, які відправлені в неділю, у шістьох хворих виявлено коронавірус. Священник, диякон, лікар, яка була в церкві і тісно контактувала з хворими, та ще три – сім‘я священника. Приступили до тестування лікарів та ХАЕС. Величезне прохання максимально обмежити контакти зі сторонніми особами та без потреби не виходити з дому. Очевидно, коло контактних різко збільшилось. Всі церкви всіх конфесій повинні бути закриті для прихожан. Буде патрулювати поліція», – пише мер.

Окрім того, на COVID-19 захворів також пацієнт з Хмельницького, що лікувався від пневмонії, а також по одній людині з Красилівського та Чемеровецького районів. Таким чином, на сьогодні маємо в області аж 82 випадки захворюваня на COVID-19. З них: 18 одужало, 5 летальних випадків, 1 на контролі Чернівецького лабораторного центру.

" " " "