Стихійних ринків у Хмельницькому поменшає.

1353

Ні – стихійним ринкам. Собаки та голуби біля Юності можуть переїхати у мікрорайон Лезнево. Місцевий нелегальний базарчик існує роками, тож до змін продавці живності звикають неохоче.  У міському управлінні торгівлі кажуть, на лезнівському базарі готові облаштувати місця для торгів. Поки ж  автівок та продавців на Староміській не меншає, тож правоохоронці та інспектори  періодично проводять попереджувальні рейди. Поки нікого не штрафують та згодом за торгівлю в недозволеному місці можуть скласти акт.

Стихійний ринок на Староміській існує давно. Тут можна придбати як породистих улюбленців, так і забрати маленького пухнастика  додому безкоштовно. Є тут навіть ятки з фруктами. Особливий сплеск продавців та покупців – у вихідні дні. Зручне розташування у центрі  міста та близькість автостанції роблять торги жвавішими. Тож ініціативу міського управління торгівлі перенести ринок у Лезнево тут сприймають неохоче.

Стихійну торгівлю у Хмельницькому  повністю ліквідувати буде непросто, визнають  міському управлінні торгівлі. Аби процес переселення цього ринку пройшов безболісніше, тут проводять попереджувальні рейди. Штрафами не лякають, лише просять проводити торгівлю  у дозволених місцях.

Адміністрація ринку, кажуть в управлінні , готова сприяти тому, аби продавці дотримувались усіх вимог торгівлі тваринами.

Торгівці поросятами, як каже Руслана Сідлецька, вже продають  живий товар на новому ринку.

 

" " " "